Sziasztok (: 
Stefinek hívnak. 24 éves vagyok.
Kos a csillagjegyem. Szakácsként
tanultam.Szenvedélyem a tánc. 
Mottom: Csak pozitívan. ! 

Blog témája: 
Személyes blog.Trendek.
Zenék.Érdekességek.
Kritikák.És az élet nagy 
dolgairól... 

Stefikee

w_stefi

 

 

 

Tervek:

Mivel itt van a nyár ( véééégre)
ezért ilyenkor milyen szezon van ?
Hát persze hogy fesztivál szezon! 

Úgy gondolom ismét ez volt az év legjobb 
pillanatai.Kattints a kecskérre a videóért! 

 

Agusztusban nyaralni megyek Bulgáriába.
  Egyszer voltam de úgy döntöttem idén is
   visszatérek.

 

 Mivel nagy szenvedélyem a tánc 
igy még több tánc edzés és vissza térve 
első ponthoz ! Ami fesztivál napokon se
maradhat el (: De a sima test mozgás 
is nagyon sokat jelent. Nem is gondolnátok!
Szóval tessék sportolni!

És minél szinesebbé tenni ezt a blogot.
Hogy megtaláljátok kedvetekre való cikkeket.
Tanácsokat,Édekesséegeket. 

 

  Mindig is érdekelt az emberi komunikáció 
  és azzal kapcsoaltos dolgok. Szóval ennek
  a könyvnek a beszerzése is tervben van. 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

CSS Codes

#Semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz.

Hiba

2017.08.06. 19:45, Stefikeee
 
Köszöntelek benneteket kedves olvasók !
 
Sajnálattal közlöm hogy a hétvége folyamán a gportal.hu oldal hibát észlelt és ezért a honlapokat nem lehetett meg tekinteni így sajnos  én sem bírtam nektek a blog bejegyzést tenni.  Így elnézést kérek tőletek de most már a hibát helyreállították és itt vagyok újra ! 

Kincsek

2017.08.04. 10:52, Stefikeee

                       

Szép napot mindenkinek :)

Régebben említettem nektek hogy nagyon szeretek  olvasni.
Mit jelent számomra az olvasás ?
Érdekes hisz régen nem olvastam sőt nem is szerettem aztán kaptam a kezemben egy könyvet és teljesen elfogott a varázsa. Nos attól kezdve már több könyvet is sikerült kiolvasnom:) Számomra az olvasás mint másnak is megnyugtat. Olyankor igazából én teljesen más  világban érzem magam. És így a jelenlegi problémákról megfeledkezem.
Igazából vannak olyan időszakok amikor nem tudok olvasni egyszerűen nem az hogy nincs kedvem de nem köt le. Ilyenkor nem is jó olvasni szerintem mert csak el veszti a varázsát mindent a maga idejében ;) Én legjobban a krimiket szeretem de az olvasás világában mindenki meg találja a magának való témakört.

Én ezeket a könyveket olvastam és szeretném nektek ajánlani:
( a könyvekre kattintva kisebb le írást találtok a könyvről és meg is bírjátok vásárolni.)

 
 

                   

 

És amiket be szeretnék szerezni:

 

Rendeltem pár dolgot az Avontól nagyon kíváncsi vagyok rá ! Ha megérkeznek a termékeket akkor hozok nektek egy kis bemutatót róla.
Most el köszönök hamarosan jelentkezem!

Szép napot nektek :)


 

Tervek a nyárra

2017.08.03. 10:37, Stefikeee

Szép Jó reggelt kívánok mindenkinek!

Igen én most keltem még fel. Ma délre megyek dolgozni estig így gondoltam kicsit  még tovább pihenek. A fülem most már hála a jó istennek köszöni kezd vissza állni a régi állapotába.Vettem rá fül cseppeket de én úgy vettem észre nem sokat segített így a régi hagyományos módszernél maradtam. Egy kis sót fel melegítettem lábasban majd egy rongyba szórtam és azzal melegítettem a fülemet 2 napig és azt kell mondjam be vált. Szóval ha valakinek fülgyulladása van akkor ezt a módszert érdemes alkalmazni.

Tudni kell hogy jövőhét pénteken én el utazok Bulgáriába. Nos nem jött ez nekem váratlanul hisz tudom már egy ideje  de jelenleg még nem vagyok rá hangolódva de lassan el kéne kezdeni gondolkodni hogy mit vigyek milyen ruhákat... mosni kéne stb stb.
Bár ez évben el döntöttem hogy semmi különös dolgokat nem fogok vásárolni csak kaját az útra ! És mindent odakint veszek. Ami nem más mint:

Napszemüveg ( El hagytam az East Festen)
Parfüm
Nyári ruhák
Cipő ( Mondjuk a Bulgáriában nem jó minőségűek a cipők)
Selfi bot

És egyéb dolgokat amiket meglátok. Tavaly is elég szépen be bírtam osztani a pénzem úgyhogy remélem ez most is menni fog.

Hova megyek nyaralni pontosan ?

Bulgárián belül Pomoriba.
Pomorie egy kis város ami számomra nagyon barátságos és csodaszép. Van neki egy gyönyörű szép séta utcája ahol esténként kirakodó vásár van. És ugyanitt tele vannak szórakozóhelyekkel, bárokkal, pizzériákkal.

 

Ez mellet van egy gyönyörű kisebb kikötője és partja tudni kell a partról hogy iszapos így mi át szoktunk járni Nesebárba. Bulgária nagyon olcsó! Szóval én ajánlom mindenkinek. Nesebárban van egy nagyon jó csúzódapark.

 

Az árak ugyanazok mint  hazánkban. Pedig külföldről beszélünk. Ezért is mondom ezt hogy én külföldre megyek csak nyaralni mert hazánkban olyan drága minden hogy nem éri meg sajnos.

Hétvégén lehetséges hogy átnézünk  A Körös toroki napokra. De ez még nem olyan biztos. A körös toroki napok 3 napos fesztivál ami minden évben meg van rendezve. Én még nem voltam de szemezek vele már egy jó ideje.  A belépő ugyan annyi mint az East Festre 4000 Ft és a fellépők is majdnem ugyan azok. Úgyhogy remélem ez évben eljutok.

Nos ennyi terv van egyelőre a nyárra a többi meg tudjátok spontán jön. Hisz úgy a legjobb !  Közben az oldalon lett egy kis újdonság :) Ki tettem az instragaramom linkjét úgyhogy már itt is bírtok engem követni :

Stefikee

 

Nincs pihenés

2017.08.01. 21:11, Stefikeee

 Hát Üdvözlök mindenkit !

Nyár van és semmi baj ! Vagy nem ?

Hát nem!  Azt biztos tapasztaltátok ha több napos "kikapcsolódásról " van szó akkor ott egy hét szenvedés kíséri. Nos én mióta hazajöttem a fesztiválról folyamatosan ásítozok és fáradtnak érzem magam. És még bennem él a fesztivál hangulat sokszor ez az állapot fog el:


Vagy megyek az utcán és úgy szeme ordítanám a másiknak hogy gerappa jah de ez már nem az !  Szóval vissza kell térni a szokásos hétköznapokhoz.  De hogy ne csak a fáradságról beszéljük Mezőtúron ott hagytam a hangomat viszont cserébe kaptam egy kezdődő fülgyulladást ! Szóval mondhatni egész jó buli volt !


Én már vasárnap dolgoztam :/ és Hétfőn is ! Hétfő este csörgött a telefonom ismerősöm volt az hogy spontán üljünk be kajálni. Mondom haho én most készítettem
Magamnak csipszett. ( a recept )

De végül is egye fene be menetem a városba meg vacsorázunk és irány haza hisz ma reggel kelés volt  mi ügyesek 36 fokban kimentünk a Holt Tiszára. Igazából én nem szeretem a nyílt vizet úgyhogy én csak napozgattam kicsit délutánra pedig jönnöm kellet dolgozni ami nem olyan fel emelő. Szóval holnapra már nem tervezek semmit mert takarítani is kéne hisz meg a fesztiválos "szemet" járatok vannak a szobámban. Tudod amikor haza jössz a nyaralásból és meg nincs erőd semmihez!  Nos holnap így több bejegyzéssel jelentkezek nektek addig is puszii !

 

Élménybeszámoló Keletről!

2017.07.30. 16:00, Stefikeee
Hát Sziasztok! 
Először is elnézést szeretnék kérni tőletek hogy nem voltam sokáig!
De végre el jött az a bizonyos időpont amit már nagyon nagyon régóta vártam és mi más is lehet ez mint az East Fest !!
 
Aki volt már Mezőtúron az tudja hogy milyen is az igazi fesztivál hangulat !
Mért is szeretem ? Az East Fest egy megfizethető fesztivál nem csak a bérletek és a jegyek de a helyszínen lévő ételek ,italok is elég jó árban van. Ezen a fesztiválon rengeteg arccal lehet találkozni akik barátságosak és kedvesek nah meg "szabadok".  Tehát bármi vicces dologban benne vannak amivel óriási emlékeket szerezhetünk.
 
 
Kedden nyitotta a kapuját az East fest ! Én kedden még nem mentem de 14:00 kor kapunyitáskor visszaszámoltam és örömömben ugráltam! Tehát Szerdán 14:35 ös vonattal indultam Mezőtúra! Hogy kivel mentem  ? 
Senkivel! Mivel sajnos mindenki lemondta így kénytelen voltam egyedül menni de úgy voltam hogy  ha törik ha szakad megyünk ! Megérkeztem Mezőtúra be mentem a mosdóba és bent volt egy ismeretlen lány aki közölte  hogy "jobb ha viszek be wc papírt mert nincs"
Nos ezzel kezdődött  minden hajnalig együtt buliztuk végig a napot a barátjával.
Felejthetetlen volt és azt hiszem ez volt a legjobb nap! 
Reggel 6 ra értem haza hulla fáradtan de mit is kellet hát tenni ? Pár óra alvás után vissza Mezőtúr !  Most már nem egyedül hanem barátnőimmel! Megtörtént az alapozás és utána összefutottam másik barátnőmmel és következett a Wellhello és a Hallot Pénz., Majka Brutálisan jó volt. !  Pénteken kicsit már később mentem át hogy tudjak pihenni nos ismét Mezőtúr állomás volt az ulticél ahol meghallok 2 embert aki arról beszélget merre is kell menni én közöltem hogy tudom és összegyűlt egy kicsapat és meg is kezdődött a 3. nap ! Mivel jó idegenvezető voltam így meghívtak egy söre. És akkor induljunk tovább a kapuban állva a sorba megszólott két srác hisz a felsőmre rá volt írva hogy Stefi. Bejutás után velük voltam hatalmas nagy arcok voltak a srácok akiknek hangjuk már nem igazán volt de ezen nem is csodálkoztam sőt már így egy pár nap után fel teszem a kérdést hogy akinek van hangja olcsón attól vennék !  Ne tartsd vissza ! : D 
 
Ezután kezdődött a Punnany Massif koncert úgy gondolom ez volt az egyik koncert amit nagyon vártam így a Borsodi malátabár tétjébe az az a padlásra én már csak így hívtam fel mentem. Valami eszméletlen nagy élmény volt onnan fentről nézni ahogy rengeteg emberrel együtt tomboltam. Ezután ismerősömmel összefutottam és hajnalig buliztunk. 
 
Szóval megszeretném köszönni az East Festnek ezt a fejelhetetlen pár napot! Köszönnöm annak a sok random embernek akik emlékezetessé tették a fesztivált és hogy ennyi nagy arccal találkozhattam!
És íme össze álítottam egy kis videót a felejtehetelen pillanatokró.
Megtekintéshez katintsatok a képre ! (:
 
 
 
Még most sem pihentem ki a napokat de úgy gondolom kell majd hozzá egy teljes hét! 
És mennék vissza ! Már csak egy év és újra találkozunk East Fest !
 
Szívembe zárva!

 

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints