woooonderland

       

 

Kedves Honlap tulajdonosok! Tudom, hogy mennyi munka van a gyönyörű honlapotokban ezért szeretnélek benneteket megjutalmazni.

További információ

     


boldogságprojekt365.hu

     

 

 

2018 : East Fest

Most már el lehet mondani,
hogy nemsokára ismét, eljön az
       East Fest! Egyelőre nem tudom 
       hány napra megyek, de idén is 
       több napos "turnét" tervezek.

 

Tavaly nagy tervben volt, hogy megyek a 
Volt fesztiválra, de nem jött össze idén 
viszont barátnőm Sopronba költözött így 
most már nagy eséllyel ezt  is felírom a 

       kis listámra.

 A táncban való sikerek elérése továbbra is a 
listámon marad:)

 

 

 Szeretnék egy teljes idős legalább 8 órás munkát.
Bolti eladó vagy szépségiparban.

 

 És egy jogosítvány. :) 

 

 

 

     

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
#Semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz.

.

Kedves Olvasók !

Mivel a ti véleményetek számít a legjobban így szeretném kérni a segítségeteket!

Létrehoztam egy új mondult amiben  a ti saját véleményeteket vagy tapasztalatotokat esetleg kritikátokat tudjátok le írni nekem.

A bejegyzéshez kattints kérlek a feliratra:

 

.

Sziasztok!

Úgy gondolom, hogy nagyon régen volt ilyen ask.fm kérdezz válaszolós nap. Úgyhogy itt az ideje.  Először is köszönöm nektek a sok kérdést! Most pedig válaszolok azokra amiket úgy érdekesebbnek találtam.

Lássunk hozzá!

!

Shoutout ♥D♥ felhasználótól: „Mizujs?

 

Külföldön jártam

Örülök, hogy ma is visszanéztél hozàm! Tegnapi bejegyzésemben említettem, hogy 2 témakör van, amivel készültem nektek, nos, akkor most itt is van a második, aminek a témája nem más mint a külföldi utak lesznek. Hol jártam külföldön? És mi a személyes tapasztalatom!

Elsőként Bécsben voltam. A híres Bécsi vásárban. Kora hajnalba kellet fel utaznom Pestre hisz onnan indult a busz. Hideg volt piszok hideg. Izgatottan vártam és cseppnyi félelem nem volt bennem. Az út nem volt hosszú szinte fel sem tűnt számomra! Bécs gyönyörű! A városban nagyon szép, épületek találhatók és ezeknek az épületeknek minden egyes kis részletei ki vannak dolgozva ami finom precíz hatást nyújt a látogatóknak. A vásár több területen helyezkedik, el rengeteg mindent lehet kapni finom kalácsok, forralt borok, puncsok és karácsonyi díszek ékesíti a Rathausplatz ot. Nekem személy szerint a forralt bor nagyon finom tehát nem a vizezett változatot kapjuk viszont Bécs számomra kicsit drága. És ha már Bécsben vagy akkor ajánlom, hogy látogasson el a híres csoki gyárban is!

 

Velence volt a második külföldi város ahova ellátogattam. Velencébe a karnevál miatt mentem ki. Február volt ugyanúgy hideg és Pestről indult a busz. Velence elég messzire van meg Pesttől is szóval az út hosszú volt és nem a legkényelmesebb. Megérkezésünk után hajóval utaztunk az Velence partjaira. Mivel tudni illik, hogy az egész város vízre épül így már ez egy más összhatást nyújt nekünk valami más különlegességet. Az épületek megviseltek ázottak és dohosak, de még is úgy gondolom, hogy a gyönyörű gondolák, amik a lagúnákat tölti meg elveszi róla a figyelmünket. A Szent Márk tér nagyon nagy, ami rengeteg galambtól pompázik. A karneválkor nagyon sok látogató van és be öltözött emberek akik szebbnél szebb ruhákat viselnek. Velencében is nagyon sok látnivaló van, meg ide tartozik a piac is, aminek egy része a vízen található. Rengeteg park és árus. Délután át utaztunk hajóval Muranóba ahol a híres üveggyár található meg a sok színes épületek között.

Görögország volt az első külföldi nyaralásom én személy szerint Neos Máramarosban szálltam meg és innen utazhatunk több városba. Görögbe is busszal mentem így az utazás majdnem egy napba került. Görörögbe nekem kifejezetten a szép kék tetejű épületek tetszenek, de különösen a part is tiszta. Görög nyugodt és nagyon olcsó. Rengeteg magyar turista van odakint nyáron én nekem kicsit már zavaró volt, hogy bármerre megyek szinte mindenhol magyarul beszéltek és az étteremben magyarul volt ki írva minden. Személy szerint nekem Görögország nem nyerte el tetszésemet. De ha meg is ki kéne valamit emelni, akkor talán ide tartoznak a fakultatív programok, amik kalózhajóról sirály Etetés és nyílt vizes ugrás volt a gyönyörű szép Égei-tengerbe.

Bulgária. Talán eddigi legszebb és legjobb külföldi látogatásom. 2 szer látogattam meg a fekete tengert. Bulgária olcsó és kényelmes. Én Pomorien voltam és a Sunny tengerpartra jártunk át. Pomorie egy kis város és meg is gyönyörű barátságos sétáló utcája van, ahol rengeteg árus tölti be. Éjszaka elő zene kíséri a vendéglőket. Vissza terve nagyon olcsó finom ételek vannak kedves a kiszolgálás. A tengerpart tiszta bár Pomorie pártja sajnos iszapos ez által kicsit koszos. Nos, talán ha rosszat kéne mondanom, akkor sajnos éjszaka nem ajánlatos egyedül mászkálni az utakon.

Horvátországban tavaly jártam a tánciskolám keretében hisz táncversenyen voltunk a Zágráb fővárosában. Nekem személy szerint nem jött be. Horvátok számomra nem barátságosak drágák az ételek és szerintem a város se szép. Koszos. de lehetséges, hogy én voltam rossz helyen rossz időben. Ez lett volna a külföldi utam összesítése remélem tetszett nektek szép napot!

 

Ma gondolkoztam, hogy milyen témát hozzak nektek igazából 2 gondolatom is volt, de úgy döntöttem egy történetet szeretnék nektek elmesélni. maga az életesemény nem teljesen jó dologról szól.  Amit először is tudni kell megtörtént és rólam szól!

De ez bárkivel megtörténhet sajnos! 
De vegyünk egy példát egy széplány vagy egy helyes fiút, akik sikeresek és megvan mindenük. Mikor rájuk nézel, azt látod, hogy nincs semmi bajuk és élik a minden napjaikat, de te nem látod, hogy belűről egészen más a helyzet.  Ezért nagyon fontos az, hogy a tetteinknek mindig is következménye van és bármit is mondunk, a másiknak mérlegeljük.

Egy ével ezelőtt emlékszem szombati nap volt és szoláriumba sétáltam dolgozni tél volt olyan November vége.  A munkába vezető úton egy hosszú híd következett, ami nagyon kietlen és hideg rideg érzést nyújtott.  Hirtelen valahonnan jött egy rossz érzés a fejemben a gondolatok el kezdek zsongani ez mellett remegtem és olyan érzésem támadt, mint aki mindjárt elájul körülöttem a házak és az emberek olyan messzire voltak mintha soha nem érnék oda emlékszem a szolárium előtt 10 métert nagyon nehezen tettem meg óriási félelemmel. Be értem! Sikerült és ki nyitottam a bolt ajtaját. Képzeljétek el, így ahogy mondom, ahogy beléptem az ajtón minden érzésem elmúlt! Mintha misem történt volna.

Nyitás után anyát felhívtam telefonon és elmeséltem neki közölte, hogy szerinte mennyek el a háziorvoshoz jövő heten.  Amikor már jobban lettem akkor nem is érdekelt annyira a dolog szinte olyan volt mintha misem történt volna.  De azért csak elmegyek az orvoshoz.  Így is lett jövő héten elmentem a házi orvoshoz, aki a tünetek hallatán elküldött laborba a labor eredményeim jók lettek kivételesen a vas magas volt a szervezetembe, de doktornő azt mondta valószínű a sok forralt bor hatása. Ami igazi is lehetett.  Mivel úgy döntöttek tovább vizsgálják a dolgot így a háziorvosom beutalt a pszichiátriára. Hogy én? Oda? Ne nevettessenek, már én nem vagyok oda való!

De csak el kellet menni így hát erőt vettem magamon. Egy papírlapot kellet kitölteni, amin minden féle kérdések álltak. köztük: Volt e már öngyilkossági kísérletem.  Pislogtam

Majd Doktornő szólított és behívott egy szobába ahol ketten voltunk és üres papírlapok álltak előtte.
Stefánia mit érez? Mit tapasztalt az elmúlt napokban? –kérdezte a doktornő.
Miután tájékoztattam, hogy milyen érzéseim vannak, ezután az egész életemet el kellet mesélni neki. Majd kint várakoztam. Kis idő utána főorvos szólított kedves és szimpatikus hölgy volt.  Miután elolvasta a papira írt előzményeket megalapította, hogy pánikbetegségem van!

Én pánik beteg?  Dehogy is. nevettem magamba

Mikor az orvostól eljöttem úgy döntöttem el megyek a Hádába szétnézek ezután bementem barátnőmhöz beszélgetni el meséltem neki mi történt. Ezután indultam volna haza. Igenám de megint rám jött a rosszukét éreztem mindjárt elájulok, zsong a fejem és olyan furcsa körülöttem minden.  Ekkor anyát hívtam telefonon és mondtam neki, hogy mi történt közölte, hogy megy, fodrászhoz mondom, anya gyere elém, mert nem bírok haza menni! Anya jött értem és sírtam akkor fogtam fel és akkor tudatosult bennem sajnos tényleg igaz pánikbeteg vagyok!  Barátaim sokáig nem tudták mi van velem mi a bajom-szégyelltem!

Táppénzre kerültem legalább egy hónapon keresztül  egyedül sehova se bírtam menni,  ha ki léptem a házból mindig volt mellettem valaki .  Nagyon el voltam keseredve zavaros volt az elmém és úgy éreztem magam, mint egy földönkívüli.  Borzalmas senkinek se kívánom! Mivel járnom kellet ellenőrzésekre és kaptam egy pszichológus, akihez hetente jártam enyhén éreztem a javulást. Az orvos megkérdezte, hogy szeretnék e gyógyszert szedni? Én közöltem, hogy biztos, hogy nem hisz fiatal szervezet vagyok, én nem szeretném tönkre tenni magam.  Azt mondta jól van rendben, de akkor Stefánia magának kell ezt leküzdenie. Tessék? Hogyan?  A doktornő annyit válaszolt lépjen ki az utcára sétáljon egyedül!

Jézus Mária én egyedül?  De hát rosszul leszek.  És ekkor kezdődött a harc!  Ugye decemberben nekem fontos tánc gálám volt és mivel mindenem a tánc így muszáj volt edzésekre járni, nos, igen! Fogtam magam felöltöztem a fülhallgatót a fülembe dugtam és induljunk meg. Útközben elképzeltem, hogy valahol egy színpadon táncolok próbáltam a gondolatomat elterelni jött a rosszúlét de próbáltam legyőzni nem oda figyelni.  A táncóra se volt valami könnyű, de csinálni kellet! Csoporthársam edzés után mindig hazavitt.

De voltak rosszabb és nehezebb napok volt hogy úgy éreztem semmi bajom el indultam nem jött a busz és bepánikoltam hogy fogok haza menni ?  kb egy hónap kelet mire tünetmentes lettem.

Hogy mi okozta? Az orvos szerintem nem feldolgozott életesemények felhalmozódása. Tehát nem bírt többet befogadni az elmém és paff.. 

Jelenleg mi a helyzet mostanában?  Egy év elteltével hála a jó istennek jobban vagyok, mikor érzelmileg gyengébb vagyok, sajnos előjön a mai napig a rosszúlét de aztán egy félóra elteltével elmúlik és olyan érzés mintha semmi se történt volna.  Mikor rosszul vagyok senkinek nem mondom. Mert ő is megijed, én még jobban bepárázok és magamra hívom a figyelmet vele. Szóval ilyenkor várom, hogy elmúljon.  Mást, részt, akinek nem volt még ebbe része nem tudja milyen érzés, sőt úgy gondja, hogy ez hülyeség ilyen nem létezik.  Régen szégyelltem mára már felvállalom és bátran beszélek róla!

Kicsit hosszúra sikeredet ez a bejegyzés, de köszönöm, hogy végig olvastad.
Ha esetleg tapasztaltál ilyet és szívesen beszélnél, róla írj nekem nyugodtan!

Őszintén kezdem unni ezt a hideget. Nyarat akarok, már látom, magam előtt ahol jó idő van. Este 6 kor még süt a nap és kellemes az idő lezser ruhában sétálgatunk a városban és beülünk valahova meginni egy limonádét… 

Visszatérek a valóságban.  Említettem nektek hogy sajnos az egyik munkahelyem bezárt így most munka után nézelődök. Egyelőre 2 helyre sikerült be adnom az önéletrajzom. Apropó! Tegnap nyomtattam 10 db Önéletrajzot a Mátrixban és 1700 ft ot fizettem hát majdnem seggre ültem!  Szóval az önéletrajzomat beadtam a SYAM ékszerboltba ez közelebb is ál hozzám csak sajnos részmunkaidős szóval az nekem kevés lenne.  A második lehetőség pedig bölcsbe kisegítőként, nos, elég jól fizet szóval inkább oda kéne bejutnom. De minden képen olyan munkát szeretnék, ami mellet el birok járni táncra.

Ígértem nektek tegnap valamit! Rendeltem az Oriflameből 2 terméket igazából ezek pici dolgok, de azért meg mutatom nektek.

Az egyik egy alapozó felviteléhez szükséges szivacs.
Nos, mért választottam ezt?
Nekem olajos bázisú alapozóm van, így szépen terül, és nagyon jól fed az alapozó én eddig ujjal vittem fel és nem mindig bírtam szépen egyletesen eloszlatni az arcomon így úgy döntöttem, hogy ki próbálom a szivacsos megoldást.  Kíváncsi leszek rá.

A másik kis apróság pedig egy szájápoló igazából rúzsnak nevezném, hiszen sajnos színez és narancssárgás lesz tőle az ajkam.  Felvitele után elég érdekes íze van. Nekem ez a termék nem jött be maradok a Labellonál.

Pár hete vásároltam a nyírd ki ezt a napló című könyvet.  Lassacskán haladok vele, de már pár oldal kész van benne. Hogy őszinte legyek kicsikét féltem a könyvet és ezért nem csináltam benne meg még minden feladatot, de igyekszem.  Nos, most pár fényképen be is mutatnám nektek a könyv tartalmát.   Az instragaram oldalon nap 24 órás storyban pedig megtekintheted videóban is ide kattintva:

És utolsó sorban még mindig tart a nyereményjáték!
Ne maradj le róla! Sok sikert;)

Mit nyerhetsz ? 

Ha  te leszel a szerencsés nyertes akkor most egy Avon kozmetikum lehet a tiéd. 

Nyeremény:

 

Mi is ez a termék pontosan ? 

Az AVON Pórustisztító arcmaszk fekete ásványokkal mélyen tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

JELLEMZŐI:

  • behatol a pórusokba, eltávolítja a mitesszereket
  • segít eltávolítani a felesleges faggyút
  • fekete ásványi agyaggal

 Hogy nyerhetem meg  ? 

Annyi feladatod van hogy regisztrálsz az oldalon amit a Bejelenkezés menüben bírsz megtenni.
És már esélyes vagy a nyereményre !

Sorsolás:

2018.02.15

     


Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!    *****    kattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkattkatt