woooonderland

           

 Stefi  Hungary   Szolnok  1993  Nő   Kos  kapcsolatban  
 barna szem  barna haj  Dance  utazás  tetoválás 
 iphone  állatok  divat   szépség   ruhák  otthon  barátok 
 ételek   festival könyvek

 

 

 

 

Grdrób frissítés a Glamurral.

Telefon vásárlás

Fodrász

Műköröm

Angol tanulás

Lakberedzes

Blog frissítés

 

 

 


boldogságprojekt365.hu

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

.

              

Szép napot mindenkinek :)

Régebben említettem nektek hogy nagyon szeretek  olvasni.
Mit jelent számomra az olvasás ?
Érdekes hisz régen nem olvastam sőt nem is szerettem aztán kaptam a kezemben egy könyvet és teljesen elfogott a varázsa. Nos attól kezdve már több könyvet is sikerült kiolvasnom:) Számomra az olvasás mint másnak is megnyugtat. Olyankor igazából én teljesen más  világban érzem magam. És így a jelenlegi problémákról megfeledkezem.
Igazából vannak olyan időszakok amikor nem tudok olvasni egyszerűen nem az hogy nincs kedvem de nem köt le. Ilyenkor nem is jó olvasni szerintem mert csak el veszti a varázsát mindent a maga idejében ;) Én legjobban a krimiket szeretem de az olvasás világában mindenki meg találja a magának való témakört.

Én ezeket a könyveket olvastam és szeretném nektek ajánlani:
( a könyvekre kattintva kisebb le írást találtok a könyvről és meg is bírjátok vásárolni.)

 
 

                     

 

És amiket be szeretnék szerezni:

 

Igazából arról meg nem meséltem nektek hogy hogyan és hol szoktam írni ezeket a bejegyzéseket. Általában ha van egy kis idom vagy nem tudok meg aludni mint most is előveszem a telefonom és a jegyzetbe elkezdek írni és a végére elég szépen összejön egy blog bejegyzés amint másnap a gépemen átnézek és kijavítom , meg szerkesztem. Ritkán van amikor a gép előtt ülök és akkor jut eszembe valami.  Tehát a témakörök úgy napközben jutnak eszembe persze igyekszem mindig érdekes dolgokról beszélni nektek.

Ma is egy ilyesmi témakört hoztam mégpedig a  testi és lelki békével kapcsolatban.

Gondolom most mindenki fogja a fejet hogy jaj istenem most megint valami jóléti dolgot kell végig olvasson hat bele se kezdek...

Hat itt most nem egészen erről lesz szó .. csak részben!

De tudni kell hogy fontos szerepet játszik minden napjainkban a nyugalom a kiegyensúlyozottság. Természetesen vannak olyan pillanatok amikor nem egészen tudunk annyira magunk felet uralkodni de egy két dologgal ezek ki bírjuk küszöbölni.  Fontos szerepet játszik itt a :
- külső
- Belső béke
Hogy igazán mit értek ezen ?
Nos a külső békére értem amikor magunk örül rakunk rendet  sokkal békésebb és  rendezettebb az életünk ha a környezetünk is az. Én nagyon szeretem takarítani és érdekes és észre is vettem magamon ha  valamikor nem érzem toppon magam elkezdek takarítani ez egy pótcselekvés ilyenkor utána  kicsit megnyugszom.

Mert jó ha körülöttünk rend van ?
Egyrészt jobban érezzük magunkat egy szép tiszta házban másodszor pedig megtalálunk mindent. Ajánlom első lépésben hogy a szobádba rakj rendet a szekrényekben főleg! Dobálja ki minden olyan dolgot ami nem oda  való vagy úgy sem lesz rá szükséged. !  Vagy egy olyan személyről van ( ex )  aki évek óta nem jelent semmit  mert rossz energiákat ad ..
Rendezd szépen a ruháidat és táskádról se feledkezz el .. rakj benne rendet mindig vidd magaddal azokat a dolgokat amikre szükséged lehet sose lehet tudni !  Ugyan ez vonatkozik a pénztárcádra , telefonodra is !

Mert jó ez ?
Egy megszabadulsz a negatívumoktól.
Kettő sokkal könnyebb lesz az életed ha valamit keresel mindig meglesz mert tudod a helyen van. Így a feszültség és az idegesség vagy a kapkodás egyből háttérbe kerül.

Belső
Nyilván a hozzáállásunk a dolgokhoz sokkalta fontosabb!
Mindenki életében vannak feszültségek szinte sajnos minden nap de ezek mind hozzá álláskérdése szóval nem problémák vannak csak döntések.

Ha ideges vagy valamiért akkor ne Kapd fel egyből a vizet  vagy ha olyan beszélgetésbe kerülsz ne reagálj egyből hanem :
Mérlegeld a dolgokat hogy a válaszodnak vagy tettednek mi lesz a következménye.
Próbálj arra törekedni hogy a problémából ne csinálj meg nagyobb problémát vagy zűrzavart.  És egy vitában nem az a fontos hogy kinek van igaza hanem hogy minél hamarabb felnőttek módjára meg tudja a két  fel beszélni.  A hozzáállás a dolgokhoz  nagyon sokat számít !

Csinálj rendszert az életedben legyenek céljaid és legyen egy hobbid! Ha  vannak dolgok amiket nem szeretnél másnak el mondani írd ki magadból vezess naplót.  Vagy  legyen határidő naplód  hogy az nap tudd mi a teendőd . Rakj bele motivációs idézeteket az-naphoz kapcsolódó képeket.

És a  fittebb napokért katt ide :  Jobb életmód


Remélem hasznosnak találtad a bejegyzésem !  Ha igen nézz vissza később is ! Szép napot !

Sziasztok !
Annyira gyönyörűszép  idő van ma !
Ma kicsit ismét közelebbről ismerhettek meg. Fejlécben van egy menü ahol bemutatkozom nektek de most kicsit közelebbről az az a belsőtulajdonságaimról írtam nektek :
 
24 éves lány vagyok. Kos a csillagjegyem tudni kell hogy a kos tulajdonsáiga igazak  is rám. hogy is van ? 
 
"Azt persze mégsem várhatjuk el tőlük, hogy bukósisakkal a fejükön közlekedjenek, bár minden bizonnyal jól állna nekik, sokuk szereti a száguldást, szeretik az adrenalint. Egy Kosnál minden fejben dől el: ha valamit el akar érni, azt el is éri. Fejben kell összeszedettnek lenniük, mert egyszer túl sokat agyalnak, másszor meg inkább gondolkodtak volna, mielőtt elkapja őket a hév. Amennyire türelmetlen jegy annyira képes szenvedni a tehetetlenségtől. Tipikus gyorshajtó, nem tud lassan menni...."
 
Szóval mindenek felett valóban nagyon önfejű vagyok bárki bármit mond én a tanácsokat  nagyon ritkán fogadom meg szinte mindig fejjel megyek a falnak. Ami valamilyen szinten rossz is és jó is. Azért jó mert így teljesen önmagam tudok lenni saját gondolatim szerint élek. Viszont valószínű mások nem rosszból mondják nekem hogy bizonyos dolgokat nem úgy kéne. Tehát igen ez a teljes önfejűség.
 
 
Egy helyben nem igazán maradok meg mindig bennem van a mehetnék igazából ez azért van mert úgy gondolom az idő csak szalad mi meg azért vagyunk itt hogy éljünk. 
 
Nem szeretek veszekedni sőt nagyon kerülöm a konfliktusokat. Ha még is ki alakulna egy akkor próbálom minél hamarabb a leggyorsabban megbeszélni az illetővel.
 
Alkalmazkodó típus vagyok
 
Próbálok mindent mindig a leg pozitívabban felfogni persze nekem is vannak olyan időszakjaim amikor hozzám se lehet szólni. Olyankor 2-3 nap és meg unom az önsajnáltatást találok valami megoldást a problémára és megy az élet tovább :) 
 
Nekem az igazi nagy szenvedélyem a tánc! Kiskorom óta táncolok. Először néptáncra jártam majd modern,társastánc,és jelenleg hip-hop tánciskolában járok.
 
Imádok utazni más országoknak a kultúráját megismerni talán akkor kapunk tisztább képet a bizonyos saját  életvitelünkről.
 
Bulizni jobban csak fesztiválon szoktam nekem az az igazi kikapcsolódás discoba már nem nagyon járok a kettő hangulatát szerintem nem is nagyon lehet összehasonlítani.
 
Viszont hétköznapokon nagyon szeretek beülni egy kávéra barátokkal. 
 
Most kedvenc színeket és ételeket nem említek de zenei világomat viszont be szeretném nektek mutatni:
 
Magyar: Halott Pénz,WellHello, Rúzsa Magdi, Punnany Massif, Bsw,Essemm, 
Külföldi:Nicki Minaj, Rihanna, és inkább Rnb előadók.
 
Amit még szeretnék veletek megosztani az az hogy nagyon szeretek olvasni és a kedvenc könyvem a Lány a vonaton. 
 
Úgy gondolom olvasni több szempontból is jó. El tereli a figyelmünket a rossz dolgokról és elvisz egy teljesen más világba.
 
Egyelőre úgy gondolom ennyi lenne a kis bemutatkozóm számotokra. Ha szeretnétek többet megtudni a kis világomról és a gondolatimról nézzetek vissza. 
 

Kedves olvasók ! Hát szép napot kívánok nektek most hogy ismét hétköznap van szokásos munka vagy suli.. rohanások...

A  hétvége igazából arra jó hogy kikapcsolódjunk.  Én hogy szoktam tölteni a hétvégét ?

Nos én szombaton is dolgozom ilyenkor szoláriumban vagyok recepciós igaz hétvégéről van szó de nagyon szeretem maga a munkámat. Mindig is szeretem az olyan dolgokat ahol emberekkel kell foglalkozni vagy kommunikálni. Rengeteg ismerőst szereztem a munkahelyem jóvoltából. Sőt ha hiszitek ha nem barátomat is itt ismertem meg !

Szóval szombaton reggel 9 től este 8 ig dolgozom utána találkozom barátommal nos itt változó a program mert van hogy be ülünk valahova vacsorázni de van amikor együtt főzünk. Vasárnap általában sokáig alszunk ez az egyetlen olyan nap amikor közösen tudunk úgy pihenni. Aztán természetesen a takarítás majd délután be megyünk a városközpontba és szét nézünk van e valami újdonság a boltokban. Majd barátom anyukájáénál szoktunk vacsorázni este pedig megnéztünk egy filmet.

Örülnek már ha nyár lenne és jó idő lenne mert akkor lehetne menni kirándulni vagy csak strandolni ... . Nem azt mondom mert a téli időszaknak is meg van a maga jó oldala de valahogy én már kezdem unni ezt a hideget... Nos vissza térve a vásárolgatásra nem tudom hogy tudjatok a hírt ha nem akkor szeretném veletek meg osztani hogy január végéig a Hádában 50% os kedvezmények vannak ! Szerintem érdemes elnézni hisz én is találtam magamnak 2 db gyönyörűséges ruhát ! Nos én már tavaly előtt ilyen stílusú egybe részes ruhákat kerestem és most végre sikerültek megszerezni ! Nah lássuk csak az elsőt.


Igazából mind 2 ruha fekete sokan mondják hogy nem kéne állandóan fekete ruhákat hordani  én azért szeretem mert szerintem a fekete nagyon elegáns  én ezt általában ékszerekkel szoktam feldobni.  Hogy hova fogom felvenni ?

Nos én szeretek csinosan öltözni úgyhogy az edzésen kívül bárhova bármikor felveszem  egy szép magassarkúval.

Sziasztok ! :)

Mint tudjátok nekem van egy ask.fm  profilom  nos aki ezt nem az oldalt nem  ismerné annak el mondom hogy ez egy  olyan oldal ahol kérdezhetsz a másiktól bármit névvel de akár név nélkül is. Az illető pedig maga dönti el hogy szeretne e erre a kérdésre válaszolni vagy nem . 

Nos én is kaptam egy pár kérdést és amit úgy gondoltam fontosabb és jobban ki emelném azt most be mutatnám nektek. 

Ha esetleg nekd is lenne kérdésed vagy csak az oldalra vagy kiváncsi akkor  az alábbi kép kattintása után megtalálod :

 

 

Személyes 

kozmetikumok 

Amiket vásároltam 

Könyvek

Történetek

Utazás

Tánc

 

Tartalom

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!