woooonderland

       

 

Kedves Honlap tulajdonosok! Tudom, hogy mennyi munka van a gyönyörű honlapotokban ezért szeretnélek benneteket megjutalmazni.

További információ

     


boldogságprojekt365.hu

     

 

 

2018 : East Fest

Most már el lehet mondani,
hogy nemsokára ismét, eljön az
       East Fest! Egyelőre nem tudom 
       hány napra megyek, de idén is 
       több napos "turnét" tervezek.

 

Tavaly nagy tervben volt, hogy megyek a 
Volt fesztiválra, de nem jött össze idén 
viszont barátnőm Sopronba költözött így 
most már nagy eséllyel ezt  is felírom a 

       kis listámra.

 A táncban való sikerek elérése továbbra is a 
listámon marad:)

 

 

 Szeretnék egy teljes idős legalább 8 órás munkát.
Bolti eladó vagy szépségiparban.

 

 És egy jogosítvány. :) 

 

 

 

     

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
#Semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz.

Kicsit vissza emlékezem

Ez egy átlagos nap! De még is más! Felkelek fel veszem a legszebb ruhámat ki sminkelem magam és útnak indulok nyitni a szoláriumot hisz mindjárt 9 óra. Meséltem már nektek, hogy sajnos az egyik munkahelyem be fog zárni és eddig úgy nézett ki, hogy múlthét szombaton voltam utoljára a szoliba de kis remény megvolt hátha még ezen a héten behívnak és hála az istennek mai nap folyamán 3 ig. még itt vagyok sajnos egész napot nem bírtam elvállalni mert este edzésem lesz.  Szóval sajnálom hisz nekem ez volt az egyik álom melóm nagyon szerettem itt dolgozni. Úgyhogy pár óra és sajnos ennyi volt.

Tegnap délután volt egy kis időm és kíváncsiságból mondom rá nézek a régebbi honlapjaimra hisz régen is szerkesztettem oldalakat volt egy blogom egy Sofia Boutellea és Justin Bieber rajongó oldalam is de aztán tanulás és egyéb okok miatt sajnos abba hagytam szóval az a lényeg, hogy régebben is foglalkoztam honlap szerkesztéssel és nagyon szerettem annak ellenére, hogy nagyon sok munka van benne.  Szóval igen régen nagy Justin Bieber rajongó voltam nagyon szerettem így készítettem egy honlapot ahol mindenféle információt meg lehetett találni turné állomások koncert hírek. egyszóval mindent és rá bukkantam egy menüpontra amire én nem is emlékeztem már a menüben ki talált történet volt, amit én találtam ki. Elolvastam az első bejegyzést és a hideg kirázott!

„Egyik nap sütött a nap, és gondoltam kimegyek táncolni. Táncoltam olyan fél óra hosszát, amikor kikapcsoltam a zenét, és leültem a lépcsőre. Pont oda sütött a nap, és felnéztem az égre, gondolkoztam, hogy van-e értelme annak, hogy itt táncolok az udvaron. Szívesen lennék háttértáncos, és egyéb, de sajnos nem tudom, hogy. Hallok egy hangot:
- Michaela kislányom gyere be, ebéd! - mondta az anyukám.”

Hisz a bejegyzésben magamra ismertem, hogy 8 ével ezelőtt valóban minden nap kint voltam az udvaron tácoltam és arról álmodoztam, hogy egyszer háttér tanos leszek.  8 év elteltével nem lettem háttértáncos de egy klassz tánciskola tagja lehetek. 

Szóval a történetről annyit, hogy 8 ével ezelőtt íródott 16 éves voltam. Igaz nem egy remekmű és nem is fognak a kiadók felfigyelni rá de én veletek meg szeretném osztani.

ha a bővebbenre kattintasz megtalálod a történetet.
 

Szerda van. A téli időszakhoz képest elég jó az idő odakint sőt! Úgy gondolom ilyenkor az embernek is jobb a kedve legalábbis nekem igen. Lehet már lassan tervezgetni a nyaralást és a nyári programokat, de azért valljuk, be kicsit odébb van. Úgyhogy szűkítsük le kicsit a gondolatokat és maradjunk a napi rutin dolgoknál.  Mindenkinek van egy természete így nekem is ezzel együtt szokások is ki alakulnak.  Most így a napi rutinról szeretnék nektek mesélni, hogy telik nálam egy nap.

Természetesen függ attól, hogy milyen napról van is szó.

De még is átlagban majdnem minden nap ugyanúgy telik.  Mivel én október óta elköltöztem otthonról hisz összeköltöztem barátommal így minden reggel 5 kor kelek fel hisz barátom akkor megy dolgozni ilyenkor természetesen ki kisérem az ajtóig nagy ölelés és visszabújok, az ágyba általában 10 ig alszom igen nagyon szeretek aludni!  

10 kor felkelek,  C és B vitaminokat szedek és ez után  szeretem a kévét így reggelente kávézni szoktam igazából a kedvenc kávém a tejeskávé sok tejjel! Nekünk Dolce Gusto kávéfőzőnk van, tehát kapszulás kávéfőzőről van szó őszinte legyek hozzátok finom habos kávét főz és mi a legerősebbet szoktuk venni, de még így is gyenge szerintem. Ugye van tea kapszulák is még nem próbáltam, de biztos nagyon finomak. Tehát ha megvan, a kávézás öröme ki takarítok a lakásban.

Aztán jöhet a smink nem igazán sminkelem már erősen magam. Most anyukámtól kaptam szemkörnyék krekktort ennek felvitele után alapozót használok, majd szempillaspirált ezután jön a szemöldök ceruza és mivel téli időszak van ezért fontos a száj ápolása így Labellolt viszek fel az ajkaimra. Mikor beköltöztünk vettük egy ruhafogast a ruháimnak így hála már rendezetten tudom tárolni a ruháimat így könnyebben is megy, a mit vegyek fel dolog?

Gyors fogmosás és haza indulok anyáékhoz.

Nem lakunk olyan messzire anyáéktól így egy 15 perc alatt haza is érek gyalog.  Miután becsukom az ajtót és anyáékkal beszélgetek, kicsit leülök a gépemhez és írok nektek bejegyzést! Válaszolok az Ask.fm es kérdésekre, hiszen sajnos odaát nincs még wifi így csak itt tudok blogot szerkeszteni. Anyáéknak természetesen besegítek a háztartásban főzök, mosok.. ha ez megvan, akkor irány a munka.  Este barátommal találkozok, meló után elmegyünk bevásárolni és főzünk vacsorát meg nézzük minden este az Éjjel nappal Budapestet pedig hogy őszinte legyek nem épp egy építő műsor. Ilyenkor tévézünk és beszélgetünk majd fürdés és alvás.   Természetesen ez naptól függő tehát Csütörtökön táncedzésem van 7-8 ig. és hétvégénként a szoláriumban dolgoztam.  Most hogy változik, a helyzet szombaton tervben van, hogy át megyünk Kecskemétre vásárolni. Várom már nagyon!

De természetesen kiegészítve a történéseket még is. Szeretek teázni vagy olvasni hű nagyon régen olvastam! Csak ugye mostanában igyekszem minden szabad időmet a blogra szánni Hétvégén este van, hogy elmegyünk vacsorázni vasárnap pedig általában, takarítunk és pihenünk, meg szétnézünk a városban.

Nyáron mozgalmasabb napok elé szeretnék nézni, ha jobb idő, lesz, szeretnék állatkertbe elmenni vagy ugye a fesztiválok. egyelőre még nem tudjuk, hogy hova megyünk nyaralni.

Remélem nektek jól telik a napotok!

Üdv!

Hoztam ismét nektek egy kis újdonság ebben a szép időben.
Hogy minél előbb tudjatok az új blog bejegyzéseimről, most ha regisztráltok az oldalon egy  e-mail címmel  minden új bejegyzésnél e mailben kapsz értesítést!

De még mért is jó ez neked?

Nem, csak azért mert elsőként olvashatod a bejegyzéseket, de ahogy regisztrálsz, automatikusak részt veszel egy nyereményjátékon is.

Mit nyerhetek?

Nyeremény:

 

Mi is ez a termék pontosan? 

Az AVON Pórustisztító arcmaszk fekete ásványokkal mélyen tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

JELLEMZŐI:

  • behatol a pórusokba, eltávolítja a mitesszereket
  • segít eltávolítani a felesleges faggyút
  • fekete ásványi agyaggal

Sorsolás: 2018. Február 15.

Hogy tudok regisztrálni?

A blog baloldal legalján találod a Bejelentkezési menüt és ott megtalálod, a regisztráció feliratot ki töltesz egy pár adatot és készen is vagyunk.

Ha esetleg elakadtál írj nyugodtan a hozzászólásban és segítek.

Sok sikert mindenkinek!

Sziasztok, kedves olvasóim.

Pénteken és szombaton kicsit feszültebb napom volt az okát tudom is és igyekszem tenni ellene. De mi is az a probléma?

Kicsit mostanában olyan sikertelennek érzem magam és ezért kicsit el vagyok szomorodva. Egyik oka a tánc.

Régóta táncolok és mindig is voltak olyan időszakok, amikor hol jól, hol rosszul teljesítettem volt olyan hogy 7 évet kihagytam, de volt olyan, amikor táncórákra jártam és ez mellet meg külön korokkal foglalkoztam. De most valahogy minden más csütörtöki táncedzésemen új táncot vettünk és szinte mégse bírtam mozdulni. körülöttem pedig olyan profin nyomtak. Elszomorít ez a dolog. és mivel nem szeretném feladni ezért most elhatároztam, hogy komolyabban veszem a dolgot és ismét itthon neki álok magamat fejleszteni és lesz majd a tánc sulin belül kurzus és oda is szeretnek menni. Meg persze Pesti táncversenyre megnézni, hogy mi a felhozatal mostanában. Szóval ez lenne az egyik dolog a másik pedig teljesen más téma.

Sajnos bezár az egyik munkahelyem és nekem az álom meló volt a szoláriumba. nagyon szerettem ott lenni. Emberekkel megismerkedni, beszélgetni. segíteni nekik. És sajnos vége. Úgyhogy új munkahelyet kéne néznem. De  mostanában ebben az ágazatban nem nagyon van szabad hely. Vagy valami vállalkozás kéne igazán. De arra mostanában nem sok esélyt látok. Úgyhogy most kicsit el vagyok veszve.

A hétvége jól telt szombaton dolgoztam este barátom testvére meghívott minket pizzázni. Vasárnap reggel leesett a nagy hó én egyrészt örültem neki hisz annyira szép!

Délután besétáltunk a városba hátha találunk valami szépséget, de sajnos most üres kézzel mentünk haza.

 

.

              

Szép napot mindenkinek :)

Régebben említettem nektek hogy nagyon szeretek  olvasni.
Mit jelent számomra az olvasás ?
Érdekes hisz régen nem olvastam sőt nem is szerettem aztán kaptam a kezemben egy könyvet és teljesen elfogott a varázsa. Nos attól kezdve már több könyvet is sikerült kiolvasnom:) Számomra az olvasás mint másnak is megnyugtat. Olyankor igazából én teljesen más  világban érzem magam. És így a jelenlegi problémákról megfeledkezem.
Igazából vannak olyan időszakok amikor nem tudok olvasni egyszerűen nem az hogy nincs kedvem de nem köt le. Ilyenkor nem is jó olvasni szerintem mert csak el veszti a varázsát mindent a maga idejében ;) Én legjobban a krimiket szeretem de az olvasás világában mindenki meg találja a magának való témakört.

Én ezeket a könyveket olvastam és szeretném nektek ajánlani:
( a könyvekre kattintva kisebb le írást találtok a könyvről és meg is bírjátok vásárolni.)

 
 

                     

 

És amiket be szeretnék szerezni:

 

     


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!