woooonderland

           

 Stefi  Hungary   Szolnok  1993  Nő   Kos  kapcsolatban  
 barna szem  barna haj  Dance  utazás  tetoválás 
 iphone  állatok  divat   szépség   ruhák  otthon  barátok 
 ételek   festival könyvek

 

 

 

 

Grdrób frissítés a Glamurral.

Telefon vásárlás

Fodrász

Műköröm

Angol tanulás

Lakberedzes

Blog frissítés

 

 

 


boldogságprojekt365.hu

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Külföld

Szép jó reggelt mindenkinek :)

Ő igen én most keltem fel. Tegnap dolgoztam délután és este tánc edzésem volt ilyenkor mindig kellemesen el faradok és sokáig alszom. Meg amúgy is nagy alvó vagyok. Mondjuk ilyenkor napközben nem is szoktam aludni. De ma nem is tudnék pihenni hisz meg csinálom nektek ezt a blog bejegyzést és indulok a városba hisz nemsokára itt van az East Fest és nagy készülődések vannak. ! Egy fesztiválra számomra kötelező az egyedi póló. Szóval a logó már kész van csak pólót kéne vásárolni és rá nyomtatni a logót. De majd ha meglesz a póló akkor csatolni fogok róla képet nektek :)

 

Nos ez a bejegyzésem arról szólna igazán hogy merre is jártam külföldön eddig. Sorrendbe írom le nektek :)Bécs: életében első külföldi úti célom Bécs volt. Busszal utaztam és természetesen a karácsonyi Bécsi nagy városba. Télen nagy turist központ a Bécsi vásár gondoltam én is megtekintem. Vannak nagyon szuper utazási irodák ahol szinte fillérekért lehet akar 1-2 napos utazáson részt venni majd a bejegyzésem alá belinkelem nektek :) nekem Bécs nagyon szép város. Jelleme hasonló mint Budapestnek de még is különleges karácsonykor meg csodaszép :) Mondjuk árban nem olcsó az egyszer biztos. De érdemes elmenni egyszer oda. Rég voltam már minden év végén tervezem de hogy most ezek a terror támadások vannak és ahogy említettem elég nagy turist központtal számít karácsonykor így sajnos mellőzőm egy ideig..

Második külföldi után Olaszország volt mégpedig Velencébe utaztam a Velencei karneválra! Busszal mentünk és nagyon hosszú volt az ut ráadásul én fel voltam fázva és így borzasztó kellemetlen volt számomra. De amúgy Velence nagyon szép és különleges érdemes megnézni hisz Velencében a házak ugye vízre épülnek cölöpök segítségével. Ott ugye így busz helyet hajókkal lehet át utazni egyik városból a másikba. Mi Muranoba is át hajókáztunk ahol a híres üveggyár található és a csodaszép színes házak. Szóval Velencét is ajánlom. Viszonylag olcsóbb Bécsnél.

Görögország : Életemben első külföldi ország ahol nyaraltam az Görögország volt. Szinten buszos utazás volt és ide is elég hosszú az ut. De Görögországnak nagyon sok szép turista övezete van. Én Neos Maramarosban voltam. Meseszépek a fehér házak kék tetővel és a víz is nagyon szép. Árban olcsó nagyon. Sok Magyar jár Görögbe nyaralni szinte van olyan város ahol olyan sok magyar van hogy szinte már észre se lehet venni hogy külföldön vagyunk . Sok helyen a vendéglátó egységben magyarul vannak ki írva az ételek és a tájékoztatók .

Bulgária : Tavaly Bulgáriában nyaraltam. Nah nekem eddig Bulgária vitt mindent. Nagyon szép és ez mellet nagyon olcsó is. Úgyhogy ebben az évben is Ide megyek nyaralni :)

Horvátország: Ebben az évben Horvátban voltam nagyon kíváncsi voltam mindig is hogy milyen sokan járnak ki nyaralni. De sokan említettek hogy a partjai kavicsosak amit én nem igazán szeretek. Szóval így annyira nem vágytam oda. Én egy tánc verseny keretében jutottam el Zágrábba a fővárosba. Sajnos nekem nem jött be valahogy számomra nem volt szép látvány nem férkőzött a szívemben.

Nos ennyi helyen jártam eddig :) És akkor most itt meg találjátok az utazási irodákat amikkel én utaztam :

Grand Tours

Advent Bécsben

Ui:, Elnézést kérek tölletek hogy most kicsit ritkábban jelentkezem de jelenleg csak telomon tudok szerekezteni mert most nincs gépem. Úgyhogy kicsit most továbbtart a szerkesztés de igyekszem :) 

Sziasztok :)

Budapest közelebbről

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek.
Remélem ma már meg kaptátok a motivációs üzeneteket ;) 
 
Nos ma egy élménybeszámolóval készültem. Előző héten nagyon le voltam törve mert semmi nem törtét az életben és mit hogy előző bemutatkozásomban olvashattátok szeretek mindig pörögni és mindig valami izgalmas programokkal kitölteni az életem. Hát most nem így alakult és úgy igazán nem is jött össze semmi ilyenkor nem találom a helyem.
De hála az égnek hamar vége lett ennek az állapotnak. Hisz hétfőn felhívott barátnőm hogy kísérjem fel Pestre hogy át bírja venni a bizonyítványát. Én  nagyon be voltam zsongva hogy végre történik valami és így a semmiből. Nos ezért is szoktam mondani  hogy minden csak átmeneti állapot.  Szóval akkor irány Pest!
 
8 órási vonattal utaztunk fel Pestre. Tudni kell hogy vagy már 2 éve nem voltam Pesten.
Én nagyon szeretem Pestet azt az életvitelt. És persze hogy ott több a lehetőség!
Igen nem hiába mondják hogy Budapest nyáron sokkal.... (:
10 re kb Pesten is voltunk elmentünk a bizonyítványért és utána városnézés.
Tudni kell hogy Pesten teljesen másabbak az emberek mint vidéken felszabadultabbak. Nyitottabbak, merészebbek. Nekem ez mindig is bejött szóval én nagyon szívesen fel költöznék Pestre. ( esetleg ha pont Pestről olvasol gondolom azt gondolhatod hogy de jo lenne már végre el költözni innen) Igen mindent meg lehet unni és ez így is van. 
De én mindig is a nagy városi dolgokért voltam oda. 
 
Égő vagy nem égő de én még eddig nem kóstoltam a híres Starbucks kávét.
Nos őszinte véleményem az hogy nekem nem jött be. 
Jeges kávét ittam de annyi jég volt benne hogy szinte már vizet ittam.
Túl tömény is volt számomra. Viszont nagyon ötletes hogy a pohárra rá írják a nevünket :)
A Váci úton lévő kávéházban voltunk. Én a tisztasággal nem igazán voltam megelégedve nem vagyok borzasztóan finnyás de egy 1200 ft os kávénál azért valamilyen szintű tisztaságot elvár az ember. ! Úgyhogy az én értékelésem : 5/3 csillag.
 
Nos Pesten ugye lehet sok pénzt költeni  ? Igen valóban lehet de ettől független ne vakítson el az Árkád és egykébb nagyobb bevásárló központok 20.000 most le értékelt 15.000 Ft ért felsők. Hisz attól nem leszünk nagyobbak. Tudjátok az értékek belűről származnak.  De tény és való hogy néha a nagyobb márkák között is van le értékelés. Akkor viszont érdemes bemenni :) De akkor még is hol érdemes vásárolni ? 
 
Én a Hádában szoktam és nagyon szeretem mert szép és jó állapotú ruhákat tudunk beszerezni. És mindenféle világmárka megtalálható elég jó áron. Igaz ugye használt ruházat de felsőbb kategóriáról van még is szó.  És olcsón. Kínai ruhákat semmilyen esetben e ajánlok ! Ízléstelenek és nem jó minőségű ráadásul az ára már az egekben van. 
 
Cipők: Cipő nagyon fontos hisz abba járkálunk egész nap szinte sokat számít hisz a testünk fejlődését meggátolhatja egy rossz minőségű cipő is. Szóval én semmi képen nem ajánlom a kínai cipőket de akkor mégsem szeretnénk 40 ezer ft os kényelmes cipőt venni ?  Mi a megoldás? 
 
Nos én tudok nektek ajánlani egy nagyon klassz csoportot facebookon ahol eredeti cipők vannak féláron és max 1-2 x voltak használva én mindig innen vásárolok és nagyon megbízható. Ide meghívó szükséges ha esetleg kíváncsi lennél rá írj komiba és szívesen meghívlak a csoportba. Amúgy a csoport neve: Minden ami Pipás.
 
Nos délelőttre ennyi lett volna. Későbbiekben egy otthoni edzés tervel és egy diétával várlak benneteket. 
 
Szép napot !
 

Boldogság 365 napon keresztűl

És akkor estére meg is érkezett a mai nap utolsó bejegyzése. 
Amit akár már holnap fel is birtok használni:)
Hogy mért is ?:) 
Szinte minden ember szokott idézeteket olvasni ..az idézetek sok mindenről szólhatnak.. akár szomorúságról, szerelemről,boldogságról.. de mégis én legjobban a motivációs idézeteket szeretem. Nos én meg szeretnék veletek osztani egy kicsit hisz van egy oldal ahol minden reggel (06:00)  kapsz motivációs üzenetet e-mailben.
 
Mért jó ez ?
 
Mindenkinek vannak céljai de szerintem senkinek se tökéletes az élete és van hogy  egy kis időre kilátástalannak látjuk egy helyzetet nos ezek az idézetek segítenek hogy a gondolatinkat pozitív gondolatokra cseréljük. 
 
Mit kell tenned ?
 
Felmész a : boldogsagprojekt365.hu oldalra 
Találsz egy regisztrációs feületet 
Keresztneved: Hisz minden egyes e-mailben neveden fognak szólítani :)
E-mail cím: Ide fog ugye érkezni az idézetek.
És akkor katt az Igen,Boldog és sikereres akarok lenni gombra.
 
És készen is vagyunk. ! 
Holnap reggel frissen és motivált ébredést kívánok ! 
Ráadásként minden nap kapsz egy feladator is ugyan abban az e-mailben ;) 
 
Szép estét mindenkinek. ! 

Nyár slágerei

 
Halihoo ismét !
 
Ebben a bejegyzésében hoztam nektek egy pár nyári slágert !
Nem nem és nem! Nem lesz köztük desszpaszito, se szesztaszító!
 
A zene mindenki számára szerintem nagyon fontos valakit feltolt valakit kikapcsol vagy megnyugtat.. minden zenéhez általában kötünk egy emléket és amikor meg halljuk csak úgy jönnek az emlék képek. És akkor  ránk tor az a bizonyos  nosztalgia.
De meg is most össze állítok nektek egy listát azokról az igazi nyári slágerekből  amit érdemes hangosan hallgatni na meghat énekelni! 
Lesznek köztük magyar és külföldi is ez évi és régebbi. 
 Nah akkor lássuk is neki: 
 
 
 
 
 
Remélem szimpatikusak voltak a zenék számotokra hamarosan újra "találkozunk" pacsikaaa !

Nyírd ki ezt a naplót

Nahát Sziasztok mindenki ! 
 
Mai napon több bejegyzéssel fogok nektek kedveskedni. Tegnap este ahogy néztem a YouTube videókat találtam egy nagy érdekességet ami egy kreativitást fejlesztő könyv.
 
Mint már említettem szoktam olvasni. Szóval most egy könyvet szeretnék nektek bemutatni de nem is akármilyen könyvet ;)
 
Lássuk csak.! 
A könyv címe : Nyírd ki ezt a naplót.
 

  A könyv :225 oldala
Megjelenése:2016
     Megvásárolható: Libri 
Ára:2184 Ft 
 
Elsőnek gondolom nagyon furcsán hangzik nektek ugyan mit tartalmazhat ez a cím ? Nos kérlek szépen lehet kedves olvasók között egy két ember hallatom már róla de ha nem szeretném veletek megosztani hiszen szerintem nagyon hasznos dolog! A könyv maga nem teljesen egy naplót tartalmaz hanem utasításokat kapsz a könyvet lapozgatva. Nagyon érdekes és kreativitást fejleszti szóval ha szeretsz rajzolni, festeni, színezni akkor ezt a könyvet be kell szerezned. De még is nézzünk bele kicsit ebbe a könyvbe:
 
 
 

UI:. Nagyon sok kitöltött könyv fent van már a neten de igazán úgy érdekes mindezt kipróbálni ha hagyod hogy a saját kreativitásod szerint tölsd ki a lapokat.
 
Mire jó ?
 
Mint minden könyv ugye eltereli a figyelmet az embernek a külvilágtól és kicsit más világba repít. Nos ez a könyv akar stressz levezetésre is jó . Én csak ajánlani tudom mindenkinek !
 
Hol is vannak azok a színes ceruzák ?:)
 

Személyes 

kozmetikumok 

Amiket vásároltam 

Könyvek

Történetek

Utazás

Tánc

 

Tartalom

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |