woooonderland

           

 Stefi  Hungary   Szolnok  1993  Nő   Kos  kapcsolatban  
 barna szem  barna haj  Dance  utazás  tetoválás 
 iphone  állatok  divat   szépség   ruhák  otthon  barátok 
 ételek   festival könyvek

 

 

 

 

Grdrób frissítés a Glamurral.

Telefon vásárlás

Fodrász

Műköröm

Angol tanulás

Lakberedzes

Blog frissítés

 

 

 


boldogságprojekt365.hu

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Budapest közelebbről

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek.
Remélem ma már meg kaptátok a motivációs üzeneteket ;) 
 
Nos ma egy élménybeszámolóval készültem. Előző héten nagyon le voltam törve mert semmi nem törtét az életben és mit hogy előző bemutatkozásomban olvashattátok szeretek mindig pörögni és mindig valami izgalmas programokkal kitölteni az életem. Hát most nem így alakult és úgy igazán nem is jött össze semmi ilyenkor nem találom a helyem.
De hála az égnek hamar vége lett ennek az állapotnak. Hisz hétfőn felhívott barátnőm hogy kísérjem fel Pestre hogy át bírja venni a bizonyítványát. Én  nagyon be voltam zsongva hogy végre történik valami és így a semmiből. Nos ezért is szoktam mondani  hogy minden csak átmeneti állapot.  Szóval akkor irány Pest!
 
8 órási vonattal utaztunk fel Pestre. Tudni kell hogy vagy már 2 éve nem voltam Pesten.
Én nagyon szeretem Pestet azt az életvitelt. És persze hogy ott több a lehetőség!
Igen nem hiába mondják hogy Budapest nyáron sokkal.... (:
10 re kb Pesten is voltunk elmentünk a bizonyítványért és utána városnézés.
Tudni kell hogy Pesten teljesen másabbak az emberek mint vidéken felszabadultabbak. Nyitottabbak, merészebbek. Nekem ez mindig is bejött szóval én nagyon szívesen fel költöznék Pestre. ( esetleg ha pont Pestről olvasol gondolom azt gondolhatod hogy de jo lenne már végre el költözni innen) Igen mindent meg lehet unni és ez így is van. 
De én mindig is a nagy városi dolgokért voltam oda. 
 
Égő vagy nem égő de én még eddig nem kóstoltam a híres Starbucks kávét.
Nos őszinte véleményem az hogy nekem nem jött be. 
Jeges kávét ittam de annyi jég volt benne hogy szinte már vizet ittam.
Túl tömény is volt számomra. Viszont nagyon ötletes hogy a pohárra rá írják a nevünket :)
A Váci úton lévő kávéházban voltunk. Én a tisztasággal nem igazán voltam megelégedve nem vagyok borzasztóan finnyás de egy 1200 ft os kávénál azért valamilyen szintű tisztaságot elvár az ember. ! Úgyhogy az én értékelésem : 5/3 csillag.
 
Nos Pesten ugye lehet sok pénzt költeni  ? Igen valóban lehet de ettől független ne vakítson el az Árkád és egykébb nagyobb bevásárló központok 20.000 most le értékelt 15.000 Ft ért felsők. Hisz attól nem leszünk nagyobbak. Tudjátok az értékek belűről származnak.  De tény és való hogy néha a nagyobb márkák között is van le értékelés. Akkor viszont érdemes bemenni :) De akkor még is hol érdemes vásárolni ? 
 
Én a Hádában szoktam és nagyon szeretem mert szép és jó állapotú ruhákat tudunk beszerezni. És mindenféle világmárka megtalálható elég jó áron. Igaz ugye használt ruházat de felsőbb kategóriáról van még is szó.  És olcsón. Kínai ruhákat semmilyen esetben e ajánlok ! Ízléstelenek és nem jó minőségű ráadásul az ára már az egekben van. 
 
Cipők: Cipő nagyon fontos hisz abba járkálunk egész nap szinte sokat számít hisz a testünk fejlődését meggátolhatja egy rossz minőségű cipő is. Szóval én semmi képen nem ajánlom a kínai cipőket de akkor mégsem szeretnénk 40 ezer ft os kényelmes cipőt venni ?  Mi a megoldás? 
 
Nos én tudok nektek ajánlani egy nagyon klassz csoportot facebookon ahol eredeti cipők vannak féláron és max 1-2 x voltak használva én mindig innen vásárolok és nagyon megbízható. Ide meghívó szükséges ha esetleg kíváncsi lennél rá írj komiba és szívesen meghívlak a csoportba. Amúgy a csoport neve: Minden ami Pipás.
 
Nos délelőttre ennyi lett volna. Későbbiekben egy otthoni edzés tervel és egy diétával várlak benneteket. 
 
Szép napot !
 

Boldogság 365 napon keresztűl

És akkor estére meg is érkezett a mai nap utolsó bejegyzése. 
Amit akár már holnap fel is birtok használni:)
Hogy mért is ?:) 
Szinte minden ember szokott idézeteket olvasni ..az idézetek sok mindenről szólhatnak.. akár szomorúságról, szerelemről,boldogságról.. de mégis én legjobban a motivációs idézeteket szeretem. Nos én meg szeretnék veletek osztani egy kicsit hisz van egy oldal ahol minden reggel (06:00)  kapsz motivációs üzenetet e-mailben.
 
Mért jó ez ?
 
Mindenkinek vannak céljai de szerintem senkinek se tökéletes az élete és van hogy  egy kis időre kilátástalannak látjuk egy helyzetet nos ezek az idézetek segítenek hogy a gondolatinkat pozitív gondolatokra cseréljük. 
 
Mit kell tenned ?
 
Felmész a : boldogsagprojekt365.hu oldalra 
Találsz egy regisztrációs feületet 
Keresztneved: Hisz minden egyes e-mailben neveden fognak szólítani :)
E-mail cím: Ide fog ugye érkezni az idézetek.
És akkor katt az Igen,Boldog és sikereres akarok lenni gombra.
 
És készen is vagyunk. ! 
Holnap reggel frissen és motivált ébredést kívánok ! 
Ráadásként minden nap kapsz egy feladator is ugyan abban az e-mailben ;) 
 
Szép estét mindenkinek. ! 

Nyár slágerei

 
Halihoo ismét !
 
Ebben a bejegyzésében hoztam nektek egy pár nyári slágert !
Nem nem és nem! Nem lesz köztük desszpaszito, se szesztaszító!
 
A zene mindenki számára szerintem nagyon fontos valakit feltolt valakit kikapcsol vagy megnyugtat.. minden zenéhez általában kötünk egy emléket és amikor meg halljuk csak úgy jönnek az emlék képek. És akkor  ránk tor az a bizonyos  nosztalgia.
De meg is most össze állítok nektek egy listát azokról az igazi nyári slágerekből  amit érdemes hangosan hallgatni na meghat énekelni! 
Lesznek köztük magyar és külföldi is ez évi és régebbi. 
 Nah akkor lássuk is neki: 
 
 
 
 
 
Remélem szimpatikusak voltak a zenék számotokra hamarosan újra "találkozunk" pacsikaaa !

Nyírd ki ezt a naplót

Nahát Sziasztok mindenki ! 
 
Mai napon több bejegyzéssel fogok nektek kedveskedni. Tegnap este ahogy néztem a YouTube videókat találtam egy nagy érdekességet ami egy kreativitást fejlesztő könyv.
 
Mint már említettem szoktam olvasni. Szóval most egy könyvet szeretnék nektek bemutatni de nem is akármilyen könyvet ;)
 
Lássuk csak.! 
A könyv címe : Nyírd ki ezt a naplót.
 

  A könyv :225 oldala
Megjelenése:2016
     Megvásárolható: Libri 
Ára:2184 Ft 
 
Elsőnek gondolom nagyon furcsán hangzik nektek ugyan mit tartalmazhat ez a cím ? Nos kérlek szépen lehet kedves olvasók között egy két ember hallatom már róla de ha nem szeretném veletek megosztani hiszen szerintem nagyon hasznos dolog! A könyv maga nem teljesen egy naplót tartalmaz hanem utasításokat kapsz a könyvet lapozgatva. Nagyon érdekes és kreativitást fejleszti szóval ha szeretsz rajzolni, festeni, színezni akkor ezt a könyvet be kell szerezned. De még is nézzünk bele kicsit ebbe a könyvbe:
 
 
 

UI:. Nagyon sok kitöltött könyv fent van már a neten de igazán úgy érdekes mindezt kipróbálni ha hagyod hogy a saját kreativitásod szerint tölsd ki a lapokat.
 
Mire jó ?
 
Mint minden könyv ugye eltereli a figyelmet az embernek a külvilágtól és kicsit más világba repít. Nos ez a könyv akar stressz levezetésre is jó . Én csak ajánlani tudom mindenkinek !
 
Hol is vannak azok a színes ceruzák ?:)

Ki is vagyok én ?

Bemutatkozás

Mégis nem divatból vagy illemből vagy mert így szokás  de én  szeretnék nektek bemutatkozni . (:
24 éves lány vagyok. Kos a csillagjegyem tudni kell hogy a kos tulajdonsáiga igazak  is rám. hogy is van ? 
 
"Azt persze mégsem várhatjuk el tőlük, hogy bukósisakkal a fejükön közlekedjenek, bár minden bizonnyal jól állna nekik, sokuk szereti a száguldást, szeretik az adrenalint. Egy Kosnál minden fejben dől el: ha valamit el akar érni, azt el is éri. Fejben kell összeszedettnek lenniük, mert egyszer túl sokat agyalnak, másszor meg inkább gondolkodtak volna, mielőtt elkapja őket a hév. Amennyire türelmetlen jegy annyira képes szenvedni a tehetetlenségtől. Tipikus gyorshajtó, nem tud lassan menni...."
 
Szóval mindenek felett valóban nagyon önfejű vagyok bárki bármit mond én a tanácsokat  nagyon ritkán fogadom meg szinte mindig fejjel megyek a falnak. Ami valamilyen szinten rossz is és jó is. Azért jó mert így teljesen önmagam tudok lenni saját gondolatim szerint élek. Viszont valószínű mások nem rosszból mondják nekem hogy bizonyos dolgokat nem úgy kéne. Tehát igen ez a teljes önfejűség.
 
 
Egy helyben nem igazán maradok meg mindig bennem van a mehetnék igazából ez azért van mert úgy gondolom az idő csak szalad mi meg azért vagyunk itt hogy éljünk. 
 
Nem szeretek veszekedni sőt nagyon kerülöm a konfliktusokat. Ha még is ki alakulna egy akkor próbálom minél hamarabb a leggyorsabban megbeszélni az illetővel.
 
Alkalmazkodó típus vagyok
 
Próbálok mindent mindig a leg pozitívabban felfogni persze nekem is vannak olyan időszakjaim amikor hozzám se lehet szólni. Olyankor 2-3 nap és meg unom az önsajnáltatást találok valami megoldást a problémára és megy az élet tovább :) 
 
Nekem az igazi nagy szenvedélyem a tánc! Kiskorom óta táncolok. Először néptáncra jártam majd modern,társastánc,és jelenleg hip-hop tánciskolában járok.
 
Imádok utazni más országoknak a kultúráját megismerni talán akkor kapunk tisztább képet a bizonyos saját  életvitelünkről.
 
Bulizni jobban csak fesztiválon szoktam nekem az az igazi kikapcsolódás discoba már nem nagyon járok a kettő hangulatát szerintem nem is nagyon lehet összehasonlítani.
 
Viszont hétköznapokon nagyon szeretek beülni egy kávéra barátokkal. 
 
Most kedvenc színeket és ételeket nem említek de zenei világomat viszont be szeretném nektek mutatni:
 
Magyar: Halott Pénz,WellHello, Rúzsa Magdi, Punnany Massif, Bsw,Essemm, 
Külföldi:Nicki Minaj, Rihanna, és inkább Rnb előadók.
 
Amit még szeretnék veletek megosztani az az hogy nagyon szeretek olvasni és a kedvenc könyvem a Lány a vonaton. 
 
Úgy gondolom olvasni több szempontból is jó. El tereli a figyelmünket a rossz dolgokról és elvisz egy teljesen más világba.
 
Egyelőre úgy gondolom ennyi lenne a kis bemutatkozóm számotokra. Ha szeretnétek többet megtudni a kis világomról és a gondolatimról nézzetek vissza. 
 
Addig is pacsikaaaa.
 

Személyes 

kozmetikumok 

Amiket vásároltam 

Könyvek

Történetek

Utazás

Tánc

 

Tartalom

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!